keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

P*askarteluhaaste 101 - täysi kymppi!

Tällä viikolla P*askarteluhaasteena oli bingo. Päätin tehdä onnittelukortin kohta 10-vuotta täyttävälle tytölle.



Kortistani piti ensin tulla hieman erilainen, perinteisesti jotain ruudullista tai raidallista paperia pohjalle ja siitä sitten tähtiä ym päälle. Muistin kuitenkin jossain nähneeni idean tällaisesta paperisuikaleista punostusta kuvasta. Löytyy ruutua (tai raitaa) ja hopeaa (tai tähti). Helmeni tässä työssä on se, että kortti menee 10 vuotta täyttävälle Helmi-nimiselle tytölle :) Mielestäni kortissa on siten "helmeä" riittämiin. Jos raati katsoo, että tässä mennään sääntöjen rajamailla niin tyydyn kohtalooni. Tässä oma tuotokseni.


Leikkailin sopivan sävyisiä papereita suikaleiksi ja punoin niistä ruudukon. Tähti on kohotettu pohjasta ja reunustettu hopealangalla. 10 on chipboard numeroita, päällä kerros akryylimaalia ja sitten krakleeraus (ensimmäistä kertaa tänään kokeilin). Kuvassa krakleeraus näkyy ehkä vähän huonosti.

Aloitin tekemään korttia vaaleanpunaiselle korttipohjalle mutta sitten asetellessani punosta ja tähteä paikalleen, se näyttikin raikkaammalta valkoisella pohjalla. Taas mietin, että pitäisikö tästä tehdä vielä jotenkin viimeistellymmän ja harkitumman näköinen. Sitten tuumasin, että tässä on mielestäni sopivaa keveyttä näin eikä joka nurkkaan tarvitse lisätä jotain palluraa, jotta kortti olisi valmiimpi. Näin aloittelevana harrasteaskartelijana vielä tuntuu vieraalta runsas koristelu. Täytyypä joskus vuoden päästä vilkaista, millaiseksi koristevirittelijäksi olen muokkaantunut :) Onko muilla samaa "ongelmaa"?

3 kommenttia:

  1. Hyvä idea toi korinpohja!

    Oon koko pienen ikäni tehny kortteja synttäreille, mutta vasta 1,5 vuotta blogannu (enemmän skräppäämistä), enkä edelleenkään osaa käyttää paljoa koristuksia ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kortti, hyvä idea käyttää suikaleita, niitä kun aina jää. :)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa askartelijoiden mukavaan blogimaailmaan :)
    Korttisi on todella kiva, samoin ed. postauksessa olevat kirjaset :)

    VastaaPoista