torstai 21. heinäkuuta 2011

Muistivihkonäpertelyä




Osallistun alemmalla kuvalla P*skarteluhaaste #100.

Tein pieneksi kesälahjaksi siskolleni ja hänen tyttärelleen muistikirjat. Kuvissa kirjat näyttävät saman kokoisilta mutta alempi on oikeasti pienempi.

Tein näitä ensimmäistä kertaa. Sen verran näppärää oli ja sormet oikein syyhysi mitä pidemmälle pääsi, että varmasti tulen tekemään näitä jatkossakin pieniksi viemisiksi/lahjoiksi ja varmasti itsellenikin omaan käyttöön. Vielä kun löytäisin jostain tyhjäsivuisia (ei viivoitettuja) muistivihkoraakileita niin ai että...

Aika simppelillä linjalla mentiin mutta se on toisaalta mun ja myös lahjan saajien tyyli. Sisälle kirjoitin vielä molemmille pienet henkilökohtaiset terveiset. Varsinkin pienemmän värikkääseen lopputulokseen olen melko tyytyväinen. Siihen tuli mielestäni sopiva ripaus "säröä" mutta silti yhteneväisyyttä :). En ehkä osaa oikein selittää mutta toivottavasti joku ymmärtää. Itse ainakin tulen iloiselle tuulelle vain katsomalla tuota väripläjäystä. Toivottavasti lahjan saajatkin tykkäävät!

p.s. Blogini hakee vielä ulkomuotoaan mutta ehkäpä tässä joku päivä (loman tullen) oikein paneudun asiaan ja teen tästä todella oman näköiseni.

5 kommenttia:

  1. Kivat muistikirjat, tykkään erityisesti tuossa jälkimmäisessä siitä miten nauha on kiinnitetty.

    VastaaPoista
  2. Jälkimmäinen myös minun makuuni! Paljon kivempi vieminen kuin joku Bratz(tai joku muu sellainen)-vihko:)Hmmm,tällä idealla voisi tehdä appivanhempien mökille vieraskirjan...vieläköhän sitä ehtis,kun huomenna pitäisi siellä jo käydä...
    Tuo kuviopaperi on aivan syötävän suloista!

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle blogille! Kauniisti tehty muistivihko, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  4. Voi miten mahtavat vihkoset! Ihana paperi ensimmäisessä. Täytyy painaa mieleen tuo alemman vihon nauhan kiinnitys ja röyhkeästi kopioida :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! Laitoin nauhan kuviopaperin alle koko matkalle vihkon ympäri. Nauha tulee siis sekä takana että edessä tuon paperin alta. Eipähän tarvitse pelätä liimausten pettämistä tai paperin repeämistä. Be my guest vaan, saa kopioida ihan vapaasti! :) Ylemmän paperi on Basic Greyn Olivia, Marissa ja alemman molemmat Crate Paperin 6x6 Neighborhood paperipakkauksesta.

    VastaaPoista